Herstellen van corona vanuit een innerlijke orientatie

dagOpening

Ik ben hier voor het eerst en neem graag de ruimte om hallo te zeggen tegen iedereen. Ik ben aan het herstellen van corona, een lang en lastig proces. Ik ervaar een vertrouwensbreuk tussen mij en mijn lijf.
Marijke: Welkom! Mooi dat je ons gevonden hebt. Je blijkt een heel bewustzijnsproces door te maken in je herstel van corona.

Enorm! Eén groot wakker worden. Ik zie het als een transformatieproces. Het komt nu heel erg op mijzelf aan om ervoor te zorgen dat ik die vertrouwensbreuk weer krijg hersteld.
Marijke: Het lijkt dat je – met alle ongemak – aardig de regie weet te nemen over dit hele proces.
 
Fijn dat je het zo noemt. Het gaat allemaal wel onder luid protest. Er is geen andere weg meer. Zo gauw ik reik naar iets buiten me om steun in te vinden of om me aan vast te houden, dan is er niets. Er is geen andere manier dan het bij mezelf te houden.
Marijke: Je verwoordt het belang van innerlijke oriëntatie in plaats van je extern te oriënteren. Jij wordt er nu min of meer toe gedwongen. Dat is niet niks.

Inderdaad. Het brengt ook veel angsten met zich mee en ik kom steeds weer bij mezelf uit.
Marijke: Je wijst duidelijk naar je hart. Terwijl er angst is, kom je uit bij je hart, wat je de mogelijkheid geeft om vanuit liefde te kijken.

Ja, het is ook prettig om het hardop uit te spreken. Het is een voortschrijdend inzicht bij iedere stap die ik zet. Zo ook het hier aanwezig zijn en gaandeweg met jou in de uitwisseling me bewuster te worden van wat ik aan het doen ben. Dat lag van tevoren niet klaar.
Marijke: Mooi. Je getuigt van de kracht van woorden, van delen.

Ja. Ook dat kan niet anders meer. Dus dankjewel.


Marijke Heetveld
Omega Levensschool

< naar inspiratie overzicht

Wil je wekelijkse inspiratie en / of de algemene nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam

E-mailadres

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens, lees onze privacyverklaring.

Wil je wekelijkse inspiratie en / of de algemene nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam

E-mailadres

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens, lees onze privacyverklaring.