Afscheid van Marijke

Alhoewel ik sinds juni mijn verantwoordelijkheden en rollen binnen de Levensschool heb afgerond en teruggegeven aan het team, blijf ik dicht in de buurt en beschikbaar.

Ik houd namelijk mijn individuele praktijk aan, weet je meer dan welkom!
Mijn bewuste ontwikkeling gaat natuurlijk gewoon door en ik verlaat de inmiddels voor mij vertrouwde wegen en stap min of meer het onbekende in.

Na 30 jaar ziel en zaligheid te hebben gegeven aan de Levensschool is het tijd voor iets anders. Dertig jaar die me ongelofelijk veel hebben gegeven, waarin ik met vallen en opstaan mocht worden die ik nu geworden ben en daarmee van betekenis kan zijn voor anderen. Wat een feest was het om die ontwikkeling te gaan in de ontmoeting met de cursisten in trainingen en bij de dagOpening, aan hen kon ik groeien en bloeien. Grote dankbaarheid!

Die dankbaarheid voel ik ook naar het team van de Levensschool, samen creëerden we een veld van mogelijkheden, waarbinnen gespeeld en gestoeid kon worden, met alle ups en downs.

En vanaf nu richt ik mijn aandacht meer op de zogenaamde niet-werkgerelateerde ‘zaken’ als kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden, tuin, huis etc. en werk ik regelmatig als zorgvrijwilliger in een hospice.

Kortom ik ga nog meer genieten dan ik al deed.

Marijke

Je kunt mij bereiken via:
- mail: marijke.heetveld@gmail.com
- telefoon: 0612511605

Wil je wekelijkse inspiratie en / of de algemene nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam

E-mailadres

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens, lees onze privacyverklaring.